I går ringde...

I går ringde...

dotterns kompis mamma och meddelade att hennes tös var magsjuk. Våra barn hade lek här hemma på måndagen och tisdags fm på dagis och på em började hon kräka. Sannolikheten är väldigt stor att det är en tidsfråga innan någon här hemma trillar dit=(. Gillar INTE magsjuka/vinterkräksjukan. Vi började förberda lite genom att flytta på  småsaker nämast sängen, rulla ihop/flytta mattorna i barnens rum, plocka fram hinkar och papper. Har även valt att ha dagisbarnen hemma idag för att minimera risken om de nu mot all förmodan har lyckats undvika smittan. Tur att man jobbar natt så jag kan ha dem hemma. Maken lämnade den store på skolan och hade förberett teve och dvd till de andra. De har varit jättesnälla och inte stört mig*gullungar*. Märks ganska tydligt att vi INTE vill bli magsjuka. Hade bara en blivit sjuk så är det oki men tyvärr brukar ju hela familjen åka dit, en efter en.

I dag är det en vecka tills jag får besket *längtar och bävar*, avslöjar mer den 7:e mars.

Har äntligen fått tag i facket men han hade ingen ny information. Märker att denna ovissheten gör mig sämre och tankarna maler för full. Tyvärr tvivlar jag på att facket kommer kunna göra något och allt på jobbet just nu känns negativt. Personalen på avdelningen som jag är på, är jättego, och även om jag inte  säger så mycket om min situation misstänker jag att de flesta vet eftersom ryktet går.

Har fortfarande ont i halsen så det verkar inte bli någon träning i dag heller=(

Idag är det inte speciellt muntert här. Hoppas eftermiddagen och kvällen blir bättre.

186371-25

186371-26

Trött så trött...

Trött så trött...

är jag och brukar vara nattveckan. Fast idag har jag sovit ganska bra. Slutade som sagt kl 02 och somnade runt 02.40 så det var snabba ryck (för mig). Maken väckte mig kl 07.30(då han var lite sen till jobbet) och han hade gett barnen frukost och sett till att de var klara. Planen var att slippa dra upp barnen för tidigt och att han skulle ge dem frukost  ca kl 07.20, väcka mig, åka till jobbet och så skulle jag fixa resten.

Tur att jag hade ställt klockan för jag somnade om och vaknade kl 8.00. Masade mig upp,klädde på mig och körde iväg barnen till skolan/dagis. Hem tog en smörgås och gick sedan till sängs. Ställde klockan(mobilen) försäkerhets skull på kl 14.00 eftersom jag ska hämta barnen kl 15. Somnar ganska snabbt men det känns som om jag bara hinner somna innan telefonen ringer, öppnar och stänger den som jag brukar för att den ska sluta låta. Håller på att somnar om och den surrar till en ggr, sådär brukar det inte låta, ett sms? men då kanske det inte var klockan som ringde? Lyfter huvudet och kollar på klockan *gahhhh* hon är inte ens 10. Var det dagis/skolan (därför jag har mobilen vid sängen) får de ringa om. Hinner precis slumra till då ringer telefonen igen, svarar och det är en vännina som undrar om hennes barn glömde sin overall här i går . Ehhh...overall...ingen anig...svararen jag ger är nog virriga men jag är ju kvar i sömnstadiet. 
Orkar faktiskt inte ta mig upp ur sängen och kolla om overallen är här. Somnar om skapligt snabbt och när klockan ringer så muttrar jag om vem som ringer nu men klockan var 14 och det var dags att gå upp.

Brukar aldrig sova så här mycket när jag jobbar natt. Vaknar i stort sätt alltid ca 11-12 och kan inte somnar om och då har jag jobbat 8 h. Nu skulle jag inte har några som helst problem att somna om...igen.

Har försökt få tag i facket idag och har inte lyckats. Ska försöka igen efter det att jag har hämtat barnen.
Få se om det blir någon träning idag då jag har ont i halsen, vill verkligen INTE bli sjuk igen*vill inte, vill inte*.

Nu ska jag hämta mina små troll=)
Ha en trevlig dag!

Tränat...

Tränat...

på min crosstrainer har jag gjort i dag med=). Öka sakta med en minut per dag så nu är jag uppe i 35 min och på distansmätaren stod det 7,7 km. För mig är det bra eftersom jag var i stort sätt helt otränad innan jag började i januari.  Mitt mantra är bränn, bränn, bränn*s* har ju lite överflödigt fett om man säger så ;-P.

Kände mig som en taxichafför i morse. Först skulle älsta sonen till skolan kl 08.30 sedan hem och förbereda tösen för maskeraden på dagis som började 09.30 och sedan åkte jag och andra sonen och handlade på MAXI. Vi var klara lagom till det var dags att hämta de andra 2 och sedan åka hem och lasta ur, bära in och packa upp*pust*. Fixa lunch till barnen, plocka undan, damsuga och städa toaletten. Nu har jag tränat och ska alldeles fixa fika till barnen + en kompis till tösen.

Ingen vila här inte men jag ska göra det när barnen har lagt sig ikväll. Jobbar visserligen bara 4 timmar men jag behöver all  vila jag kan få.
Har även försökt få tag i facket i dag men i morse satt han i möte och nu på eftermiddagen svarar han inte. Får göra ett nytt försök i morgon.

Måste bara skriva ett sms jag fick *S* och den är INTE rumsren.
Polisen har hittat ett tandlös kvinnolik med skrumlever, skitiga fötter, hängpattar + extremt slapp mus å hårig röv...skicka ett sms så jag vet att du lever.

Ha en bra dag!

Trist att stryka...

Trist att stryka...

men det måste oxå göras*suck*. Har tillbringat ca 2 timmar vid strykbrädan. Själv göra själv ha...har man bara tvättat utan att ta hand om det så växer det snabbt till ett berg här hemma med 3 barn. Tvättmaskinen går för fullt är inne på 4 omgången och jag räknar med att hinna med en till*pust*. Skulle verkligen vilja ha en teve i tvättstugan. Fösökte verkligen pussla ihop det när vi renoverade i sommras men det blev ingen ledig plat över..TRIST.

Har tränat lite mer än 30 min på crosstrainen idag. Gick väldigt smidigt och även om jag var ganska slut när jag var klar, så märker jag att jag kan trampa fortare och jag orkar mer för varje gång. Det känns verkligen som ett stort steg i rätt riktning. Ganska festligt faktiskt att _jag_ som verkligen inte ha gillat någon annan träning än att promenera älskar min cross. Vet att folk har sagt att man ska hitta sin träningsform men trodde faktiskt att det var skitsnack...men nu är jag fast*s*.

Nästa vecka jobbar jag natt men då jag är halvtidssjukskriven jobbar jag bara 4 timmar(kl 22-02)*skönt*. Förhoppningsvis borde jag kunna sova lite mer än jag vanligtvis gör nattveckan. Fast med de senaste veckornas stora sömnbehov så kommer jag inte få några som helst problem. Har inte sovit något under dagen och det märks verkligen,  höll på att somna när jag satte mig i soffan i 5 min. Har inte lätt att somna i normala fall men detta är helt sjukt. Blir det inte bättre tills jag ska till läkaren nästa gång så får de ta massa prover, för detta är verkligen INTE normalt att jag måste sova 1-2 timmar under dagen för att sedan stupa i säng runt 22-23tiden.

Ska även ringa klubben(facket) imorgon förmiddag för att uppdatera mig om läget och även meddela att jag har blivit sjukskriven. Företagsläkaren skulle ta kontakt med personal eftersom NU måste något hända. De kan inte hålla på att dra ut på detta hur länge som helst, vi drabbade mår inte precis bättre av att det tar lång tid.

Nu ska jag starta min 5:e och sista maskin tvätt för idag.

Ha en bra kväll!

Frustrerande...

Frustrerande

är det när maken sitter och spelar
Cake Mania i flera timmar och när datorn väl är ledig så strular bredbandet*GGRRR*. Beroende...JAG???...kan jag inte tänka mig*S*.

Även idag var det minus på vågen hos viktväkarna, 64,5 kg stannade vågen på dvs -0,7 kg på en vecka och -4,1 sedan jag startade den 20/1. Jag fattar inte att det går så lätt denna gången. Efter 2:a sonen gick jag hos vv, ammade visserligen, men då tog det betydligt längre tid att gå ner. Skillnaden denna gång måste vara att jag tränar betydligt mer och att jag gör bättre matval. Jag längtar verkligen till onsdagen den 7 mars då jag förmodligen ska få det beskedet jag har väntat på så länge på. Avslöjar detaljerna  när jag verkligen har fått det svart på vitt.*längtar o bävar*.

Tränade även ca 30 min på crosstrainen och körde ganska hårt. Är så oerhört motiverad just nu, dels på grund av viktminskningen och även på grund av det förmodligen positiva besked jag kommer få.

Idag åt vi kalops och till efterrätt äppelpaj med vaniljvisp. Barnen åt så jag trodde det skulle komma ut genom öronen*S*. Kul när alla gillar maten, ofta är det ena sonen som mest sitter och petar och säger att han är mätt.

Nu ska jag surfa vidare en liten stund innan jag ska gå och sova. Fattar inte mitt stora sömnbehov just nu, sov ca 1½ h i förmiddags. Hoppas jag blir piggare snart.

Ha en trevlig Kväll!

Lingon & blåbär

Lingon & blåbär
Var på L&B party hos en vännina igår, det var verkligen en jättetrevlig kväll. Fanns hur mycket som helst i sommarkollektionen som jag ville ha men det fick bli ett plagg till varje barn. Tösen får en
klänning och hårband, älsta sonen får en tröja och andra sonen får en keps. En kompis till värdinnan skulle ha en L&B party i april och jag var välkommen då. Få se så jag inte jobbar kväll men självklart vill jag gå=). Få se om jag även ska boka in ett party själv när jag är där i april, vi får se.

Var hos läkaren i går och fick välja om jag ville ha hel eller halv sjukskrivning. Vill helst jobba så det blir lite struktur på dagen så det blev 50% i 3 veckor. I stort sätt hela tiden jag var där så grät jag, snacka om känslomässig urladdning. Vi pratar om utfrysningen/mobbingen, hur det hela drar ut på tiden, hur det sköts från mina chefer, högre upp, mina önskemål, ovissheten och vad jag ska göra för att komma på fötter igen. Jag är så fruktansvärt trött på hela denna situation, ledsen på cheferna som inte tog tag i problemet när de både såg och fick höra det. Nu är vi 2 drabbade från samma skift så det underlätta en hel del.

På lördag är det vv igen och tyvärr tvivlar jag att vågen kommer visa minus. Vägde mig i morse och den står på exakt samma som jag vägde i lördags. Det är inte konstigt eftersom jag har varit sjuk och haft svårt att få i rätt mängd points varje dag. Kan jag fortsätta med träningen som jag har gjort i 2 dagar nu så borde det ge resultat nästa vecka.*håller tummar och tår*

Fredag i dag men här hände det inte mycket, maken vabbar för ena sonen. Jag har sovit ca 2 h nu i eftermiddag och tänker alldeles straxt gå upp och träna lite. Har faktiskt inte planerat in någon mat idag så vi får se vad det blir.

Trevlig helg!

Snökaos

Snökaos

Snökaos här i skåne. Ska bli kul och se om man kommer iväg till jobbet imorgon kl 06.00.

Idag är det 9 år sedan maken och jag träffades. Oj vad tiden rusar iväg.

Idag har jag varit och jobbat, fast det har varit ganska lungt så är jag fullständigt slut. Trodde jag skulle somna sittandes på rasten. Jag kommer nog att gå och lägga mig samtidigt som barnen ikväll.*ZZzzZZzz*

Har även tränat igen för första gången denna månaden. Trodde faktiskt att all kondis, jag hade börjat bygga upp, hade försvunnit men inte då=)). Hade inte räknat med att jag skulle orka mer än max 15 min men jag höll på i 30 min. Lugnt iof men jag var bara lite lätt anfådd när jag var klar. Vet inte riktigt hur det är med träningen när man äter pencillin men jag tänker iaf ta det lungt denna veckan. Kommer försöka träna ca 30-35 min varje dag resten av veckan om kroppen inte säger något annat.

Grattis M till ditt nya jobb!!!!Det måste vi fira juuuuuuuuuuuuuu=)

Ha det!

Har provat gamla byxor...

8 par byxor...


idag och 8 st kom jag i utan problem. Kunde knäppa både knappar, dragkedjor och även andas*s*.
8 PAR!!! Helt otroligt, nu blir jag ännu mer sporrad att gå ner i vikt. Trodde faktiskt inte det skulle bli så många, max 2-3 stycken. Detta kommer värma insidan ett bra tag=).

Lycka till M på intervjun i dag*håller tummar och tår*. Ringer dig i kväll!


Skönt att jag ska till doktorn på torsdag för det känns inte som jag blir bättre, snarare sämre. Trodde först att den tappade matlusten berodde på förkylningen men inser att det nog är jobbsituationen som spökar.
Inga hungerkänslor, stor vedmod och den extrema tröttheten beror nog på att inget händer på jobbet. De(personalchefen) har vetat om denna situation i över 4 månader och ännu har inget hänt. Det är 4 v sedan jag började jobba (tillfälligt??)  på en annan avdelning och om 2 v ändra de skiftgången. Vart ska jag då ta vägen?

FAAAN vad jag är trött på detta. Jag har ju inte gjort något fel. Gick till min chef redan i sep och sa att jag ville byta skift eftersom jag inte trivdes. Blev visserligen lovad en plats på andra skiftet till jul men i nov  drar de plötsligt in platsen och där står jag. Inget annat erbjöds, tror inte ens de försökte speciellt hårt.

Jag har familj och vänner som jag vill umgås med men inte orkar. Vill vara samma gamla glada jag som jag har varit innan. Orka ta hand om hemmet, familjen, hitta på saker  och bara må bra. Snacka om att företaget gör allt för att försvåra för utfrysta/mobbade personer.

Nu ska jag försöka gå och äta lite!


I denna har jag pratat...

186371-12

en del idag. Har pratat med facket på jobbet men inget nytt har hänt=(. Har även pratat med företagsläkaren som jag bokade in på torsdag. Känns lite meningslöst att jobba heltid när jag inte orkar arbeta mer än 3-4 dagar. Har jobbat 3 veckor nu men första veckan blev det massa flex och de andra 2 har jag varit sjuk ca 1½ dag/ vecka. Har även varit hemma idag, tur är väl det för jag har sovit hela fm. Är fortfarande helt slut och ska straxt gå och sova för natten.

Barnen har varit hos farmor & farfar och ska även vara där i morgon, de ska tydligen tura. Barnen längtar verkligen.

Sov gott!

Hoppas verkligen inte...

Hoppas verkligen

detta är framtiden*hua* *S*.

Idag har det varit lungt här hemma. Har vilat några timmar på em. Har fixat lite med tvätten men annars har det inte hänt något speciellt. Skönt med sådana dagar, de behövs ibland.

Imorgon är det sportlov här och barnen ska vara hos farmor & farfar mån och tis. Resten av veckan blir det dagis och förskola eftersom vi jobbar.

Ha en trevlig kväll!

Guldstjärna

Guldstjärna
En guldstjärna fick jag idag*yippi*. Vågen visade 65,2 kg, dvs - 0,7 kg sedan förra lördagen och -3,4 kg sedan jag startade den 20/1. YES vad det känns skönt!! Nu ska jag bara bli frisk så jag kan köra igång med träningen*längtar*. Just nu är målet 62 kg då jag når min övre målvikts gräns och får gå gratis, sedan blir målet  59 kg. Helst vill jag ner till ca 55 kg. Visst kan jag komma ner till 55kg på sikt men frågan är om jag klarar av att ligga på den utan att behöva kämpa vare dag. 58 kg är nog ett mer rimligt mål men jag ska försöka ner lite till med träning, sund mat och regelbundna mattider. Tiden får utvisa vad som blir min nya trivselvikt, allt under 60 kg gör mig jättenöjd.

Nässprayet jag fick i går är kanon, äntligen har den mesta smärtan i tänderna lossnat. Passade på att vila ca 2 h i dag. Tror inte jag har några problem att somna nu ikväll, skulle faktiskt kunna gå och sova nu. Sömn/vila är ju kroppens bästa sätt att läkas. 

Nu ska jag lyssna på melodifestivalen!

Ha en trevlig kväll!

Hemma idag!

Fick gå hem från jobbet igår. Hade svårt att äta eftersom hela vänstra sidan från pannan till tänderna värker. Varken ipren, rinexin eller nässpray lindrar. Idag var jag hos läkaren, tyvärr hade inte min husläkare öppen mottagning utan jag fick en annan. Hon var bra men oerhört snabb, var inne hos henne max 5 min. Fick pencilin som jag ska ta 3 ggr varje dag(större dos än jag har fått innan) och Nasonex(nässpray). Nu hoppas jag innerligt att medicinerna ska verkar snabbt.

I går innan jag gick hem vill min chef prata ett par ord med mig. Han förklarade att de hade ca 2 samtal i veckan med personchefen för att försöka lösa min situation. Förklarade för honom att jag känner en stor osäkerhet vart jag ska ta vägen. Känns inte kul för mig att bli förflyttad eftersom jag är oskyldig till denna soppan=(. Misstänker ett facket har pratat med min chef och sagt till honom att meddela mig vad som händer. Jag ringde ju facket i måndags och nämde det att cheferna inte pratar med mig. Vill veta vad som händer angående min situation. Ska jag tillbaka till min avdelning, om inte, vart ska jag, tillfälligt eller?? osv osv

I morgan är det dags för VV ska bli kul och se om det blir en liten stjärna eller inte. Har 3 hg till min första stjärna denna  2:a gången jag viktväktar. Detta ska även bli min första stjärna för sista gången. Så fort jag har nått min målvikt ska jag slänga/skänka bort alla kläder som är förstora. Då är det inte lika lätt att kilona smyger sig på.

Trevlig helg!

ZZzzZZzzZZ

Säng

Just nu känns det som om jag kan sova dygnet runt. Fy faro vad jag är trött. Denna jäkla förkylning går inte tillbaka, bihåleinflammationen bara ökar inte minskar. Det värker mest på vänster sida men ända från pannan till tänderna=(. Verkar som om högra sidan är på G. Detta trots att jag äter rinexin och använder nässpray för fullt. Klarade att jobba hela dagen igår och ska straxt iväg på utbildning och sedan jobba.
Tur att jag jobbar kväll denna veckan så jag kan vila på fm annars hade jag inte orkat. Synd om barnen men de får titta på teven så de klagar inte precis=)

Ha en bra dag!

Fattar inte.

Jag fattar inte vad det är med mig? Igår var jag så trött, en riktig förlamande trötthet. Det var fruktansvärt tung på jobbet. Kom hem och gick och la mig direkt. Har sovit hela natten men kommer knappt upp för att fixa frukost till barnen. Lämna den store på skolan, kommer hem och går och lägger mig igen. Barnen får titta på teven så mycket de vill, ligger och småslumrar i över 2 timmar. Är bara uppe en gång och hjälper sonen med ett toabesök. Har ställt klockan på 11 eftersom jag måste fixa lunch. Kommer upp ca 20 min senare och går direkt i duschen. Fixar lätt mat, pasta med falukorv. Försöker tvinga i mig lite att äta men mår mest illa.

Ska straxt iväg ett lämna barnen på dagis och sedan åka till jobbet. Hoppas innerligt att jag piggnar till lite där, för detta känns inte bra. Det är inte normalt att må så här. Hoppas verkligen inte att kroppen har tagit 2 steg tillbaka. Vet att flera har undrat varför jag skulle börja jobba heltid direkt efter 1½ månads sjukskrivning. Just nu vet jag varken in eller ut, vill bara vila och ta det lungt.

Verkligen att trist inlägg idag men det är så jag känner just nu.

Ha en bra dag!


Matsäck

Matsäck


I dag ska älsta sonen åka skridskor i ishallen och ha med egen matsäck. Han hade beställt pannkakor, köttbullar och drickyoghurt. Pannkakorna ställde jag mig och stekte när jag hade slutat jobbet i går runt 23-tiden. Hellre på kvällen än att gå upp ca 6.30 för att hinna med. Han fick även med sig varm oboy och 3 tunnbrödsrullar + 1 äpple.
Ishallen har skridskor till uthyrning men vi hade väldiga problem med att försöka få tag i någon som kunde reservera ett par åt sonen. Maken fick av en slump tag i en vaktmästare som la undan de sista i storlek 34.
Fick senare höra på jobbet att stadium sålde ut för halva reapriset men lite sent att få veta det runt 17-tiden dagen innen han behöver dem.

På hemvägen efter att ha lämnat sonen skulle jag svänga av in på vår lilla gata där 2 bilar precis kan mötas. Då kommer en ca 12 årig kille cyklandes på fel sida, jag blinkar och visar att jag ska in där han är. Då kliver killen av cyklen, och börjar visa med handen att jag ska flytta på mig. Brukar har skapligt tålamod men nu blev jag irriterad, jag kan inte göra speciellt mycket då jag både har  bilar bakom mig och möte. Alltså måste han flytta på sig(självklart igentligen) eftersom han står på fel sida av vägen och att det är betydligt mycket lättare för honom. Då blir killen irriterad och pekar ännu mer intensivt åt mig att flytta mig. GAAHHH det var som att vifta med ett rött skynke framför kärringen som ännu inte har fått i sig dagens första kaffe. Få ner passagerafönstret säger med ganska irriterande ton att cykelvägen finns ca 100 meter bort, tar man vägen ska man hålla sig på RÄTT sida av den. Han blänger lite, muttrar och drar cyklen med sig till trottoaren. Tyvärr är vår gata en liten genväg i förhållande till cykelvägen så många barn tar hellre denna men de flesta brukar hålla sig på rätt sida av vägen.

Igår på jobbet ringde jag mitt fack och hörde undrade om något hade hänt sedan vi pratades senast. Han har pratat både med personal och mina chefer att de inte får kalla mig på möte/samtal utan att det ska gå genom honom. Han har även pratat med företagsläkaren som sjukskrev mig. Tyvärr har en ytterligare en tråkig sak kommit upp. Tydligen har fler blivit utsatta för den här personen. Inte på min avdelning(som jag vet om i dagens läge) utan på en annan som vi har gemensamt fikarum med. Vet inte om det är en eller flera drabbade men jag ska försöka luska lite i dag är om detta har kommit upp efter det att jag har anmält min situation. Tydligen brukar det blir så när någon väl vågar ta tag i ett problem så hänger fler på och vågar/orkar anmäla/säga ifrån. Jag tycker det är oerhört trist att fler har drabbats men det stärker min situation. Trots att jag _vet_ att jag har gjort rätt och han har gjort fel, så har känslan funnits att jag kanske är för känslig, tolkar saker som inte finns osv osv. Ju mer som kommer upp ju mer inser jag att han verkligen har ett stort problem. Cheferna börjar nog också inse att detta inte är en liten situation som går att sopa under mattan  med. Som sagt fortsättning följer. Värsta såpan*s*.


Ha en bra dag!


Kaffe

Kaffe

Äntligen sitter jag här med dagens första kopp kaffe*njuter*. Vad vore livet utan denna ljuva dryck? Måste erkännas att jag är en kaffekärring ;)

Har faktiskt hunnit med lite idag fast klockan inte är 10 än. Lämnat den store på förskolan, handlat med de 2 mindre, startat både tvätt och diskmaskin, bäddat sängarna och gjort sallad till jobbet. Märks kanske att jag efter de senaste dagarnas gnäll mår bättre idag*skönt*.

Snart ska jag ta hand om tvätten, laga lunch och se om jag hinner damsuga av lite snabbt på nedervåningen. Ska lämna de andra barnen kl 13.15 på dagis och sedan är det bara att åkta till jobbet. Bara man inte kör slut på orken lagom tills man ska jobba.

Ska bli spännande och se om klubben(facket) tar kontakt med mig denna vecka och vad de i så fall har kommit fram till. Vi är ett par på skiftet som har blivit utfrysta/mobbade av en person och nu har vi(drabbade) tillfälligt bytt avdelning(fel ja, jag vet). Har fått veta att lösningen bara är tillfällig men tyvärr tror jag inte något kommer hända om inte jag slåss för det. Nu börjar jag äntligen må lite bättre, efter har varit ganska ner och sjukskriven i 1½ månad. Har mycket stöd från både maken, vänner och arbetskamrater på de andra skiften*skönt*. Det gör situationen lite lättare att uthärda.

Ha en bra dag!

Blött blev det

Blött blev det

Inatt kom sonen kommit till våran säng och runt 8.30 vaknar jag av att det är blött i sängen. Han hade sovit för hårt på morgonen och inte vaknat i tid. Det var bara att väcka maken, skicka in sonen på toa för att duschas av, slita väck sängkläderna och själv gå upp och duscha. Det var ganska länge sedan det hände en olycka men det var väl en kombination av att han drack  och var uppe sent, sov hos oss(syrran brukar vecka honom i normala fall runt 7).

Idag har det inte hänt mycket här hemma, både maken och jag är som urvridna trasor med ömma kroppar. Detta känns inte som en vanlig förkylning utan mer som en influensa. Vid normal förkylning brukar man ju vara kass i några dagar för sedan blir bättre men jag har mått såhär sedan i onsdags. Barnen har visserligen varit förkylda men inte febriga eller speciellt hängiga. Eller så börjar maken och jag bara bli gamla och känsliga*s*.

Jag jobbar kväll den kommande veckan och jag planerar att gå och jobba imorgon. Skulle jag inte orka arbeta hela kvällen så kan jag alltid gå hem. Karensen fick jag natten mellan ons/tors då jag gick hem efter ca 6 timmar.

Nu ska jag ta hand om den sista tvätten i tumlaren för att sedan gå och sova.

Natti natti

Otrooooooligt!

våg

Helt oooooootrolig morgon! Har varit hos viktväktarna och vägt mig idag och vågen visade hela -0,9, trodde knappt mina ögon. Har nu gått ner 2,7 kg sedan jag skrev in mig den 20/1. Har ca 5,9 kg kvar till målvikten på 60 kg. Sist jag viktväktade (för 5 år sedan) fick jag kämpa för varje hekto gick ner ca 0,3-0,4 i veckan men nu slår jag det med råger. Fast med handen på hjärtat så jag tränat betydligt mer denna gång (dock ej sista veckan) och det verkar som om jag förbränner betydligt bättre vid träning. Nu vet jag iof att jag inte kan ha lika bra viktnedgång varje vecka men jag känner mig oerhört taggad.

Har varit inne och kollat på lite andra bloggar och flera av dem har skrivit en max två gånger sedan har de förmodligen tröttnat eller glömt att uppdatera. Ska bli kul att se vilken kategori jag tillhör, de som skriver eller de som tröttnar. Tror faktiskt att det kan vara bra att skriva ner lite av mina tankar och känslor.
Är lite av en halvanonym bloggare. Vännerna som känner mig väl kommer att veta vem jag är men bekanta och andra kommer förmodligen få luska ganska länge innen de kommer på vem jag är;).

Till lunch  idag blir det kalkon med keso i pitabröd och till middag blir det gryta av något slag. Har inte bestämt vad än. Får diskutera lite med maken när han och killarna kommer hem från fotbollsträningen.

Här skiner solen men det är kallt ca -7 grader*brrrrr*. Idag planerar vi inte att göra något speciellt, ska stryka och tvätta lite men annars ska vi bara ta det lungt och försöka krya på oss.

Ha en trevlig lördag!

Pinocchiotårta

Pinocchiotårta

 

Tårtan som jag bakade var precis lika god som den ser ut på bilden. Ena sonen åt visserligen bara grädden och sockerkakan men ratade marängen. Blev inte mycket över tills imorgon trots att jag tog en pyttebit. Jag ska inte äta någon tårta i morgon eftersom jag viktväktar, en bit i dag räcker gott och väl.

I morgon är det dags för 3:e vägningen och tyvärr tvivlar jag på att vågen visar minus. Är genomförkyld och har haft jättesvårt att äta mina 20 points, har även haft svårt för att få i mig tillräckligt med vatten. Har jobbat natt denna veckan och det har försvårat ätandet ytterligare. Har problem att äta tillräckligt natt veckan. Äter bara frukt på natten eftersom jag mår illa, får inte i mig något på morgonen innan jag ska sova eftersom jag är för trött. När jag vaknar  äter jag middag med familjen runt 16.30 -17-tiden och försöker tvinga i mig lite innan jag ska till jobbet vid 22. Måndag, lördag och söndag är de dagar som jag kan äta normalt de andra dagarna är jag alldeles för trött för att få i mig tillräckligt.

Längtar tills förkylningen är borta så jag kan börja träna igen. Hade precis börjat jobba upp min kondition och nu oroar jag mig att jag får börja om från början igen=(. Jag som fick en crosstrainer i 35-års present och för en gångs skull känns det kul och motiverande att träna. Har även köpt en arobicbioll för träna lite extra med magen.

5årsblomma

Denna finna blomman fick jag av maken på vår 5-åriga bröllopsdag. Märks att maken känner mig rätt bra, visst gillar jag snittblommer men jag gillar krukväxter mer. De håller sig fräsha längra och man kan njuta mer. Hoppas innerligt att jag inte glömmer att vattna i tid som jag kan ha en viss tendens att göra. Maken är betydligt bättre på den biten. Jag gillar blommor/växter som kan torka ut lite och visa att de vill ha vatten, utan att de dör eller vissna när man (jag) vattna dem.

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Klockan är 22.17 och jag är TRÖTT. Imorgon ska jag först till vv sedan ska killarna träna fotboll vid 09.45-11så det blir ingen sovmorgon precis.

Sov gott!

Nybörjare..*suck*

Då har jag lyckat med att slarva bort ett inlägg, fin början på mitt bloggande*s*. Har försökt leta efter det men det är borta, häck päck väck*snyft*.

Ja det får bli en betydligt mycket kortare start.

Idag firar jag och maken 5 år som gifta. Det är även 5 år sedan 2:a sonen döptes. Vi ska inte fira då vi båda är genomförkylda. Blir bara något enkelt i kväll som hela familjen gillar...Tacos.
Ska ut och äta någon helg då vi är friska och har barnvakt.
Tänkte baka något som maken gillar men just nu kommer jag inte på något speciellt,  kanske en marängtårta. Får inte glömma att ta fram färs från frysen till middagen.

Måste även åka till apoteket och hämta ut mer rinexin(har bihåleinfammation) och salva till sonen.

Spännande och se om jag lyckas slarva bort detta inlägget oxå. Bäst att kopiera det ifall.

Trevlig helg!