Sista arbetsdagen denna veckan

Det är den största fördelen med kvällsveckan, den lediga fredagen*gott*. Har blivit en kort arbetsvecka med 3 dagar, skön mjukstart då jag var FL förra veckan.

Har fått tid till sjukgymnasten på jobbet i dag kl 15.00. Hon kommer inte kunna göra så mycket men det ska dokumenteras att man får ont i axlar och nacke, av att sitta med armbågarna på bordet och syna.

Pratade även lite snabbt med en från facket i går på jobbet och de kan som vanlig ordning, inte göra ett smack åt vår arbetssituation. Varför är man fortfarande medlem?
Han menade på att de inte har kunnat göra något eftersom de icke fastanställda synarnan inte har varit med i facket, jag dementerade det men hade inte tillräckligt med kött på benen just då. Och ca hälften av tjejejerna är med i facket så där rök den ursäkten, kan tro att jag ska berätta det och se vad han svara*hehe*

Ha en underbar dag=D

Dags att starta om bloggen.


Får se om det går att få lite liv i den!

Idag jobbar jag kväll och har precis lämnat dottern på dagis. Har fått semesterlistan från dagis att fylla i (senast 23/4) men hur lätt är det när jag precis har fått upp listan på jobbet. Det lär dröja minst en månad innan jag får svar på om min semester är godkänd. Tja blir som tidigare år vänta lite med listan från dagis/fritids och pressa chefen(vilket inte brukar hjälpa), nu vet jag iof inte hur han fungerar, då jag har en ny chef...igen!

Ska på samtal i dag med hörsel och dövenheten för min hörselskada/tinnitus/ljudkänslighet. Ska bli lite spännande då jag bara har varit på ett besök innan.

Ha en bra dag!