Tur att man är tjej och inte spelar golf=)

image197

Hundproblem?

image196

Samtal idag!

image195

Har varit på samtal nu i morse och det känns i kroppen. Är ganska slut , huvudet värker som bara den, mega tryck över bröstet och känner mig som en urvriden trasa. Hon verkar vara kanon och vi ska nog få mig på fötter igen även om det kommer ta ett litet tag. Ska dit igen på torsdag nästa vecka.

Har även försökt få tag på företagsläkaren idag eftersom jag fick gå hem tidigare från jobbet igår. Blir bara sämre på jobbet så jag klarar tydligen inte att jobba i det skicket jag befinner mig i*suck*.
Har inte fått tag i honom ännu och med mitt flyt*NOT* så lär jag väl inte få tag i honom nu innan helgen. Det kommer betyda att jag kommer gå och oroa mig hela helgen om jag  få tag i honom nästa vecka eller om han har gått på semester*SUCK*. Orkar inte gå till en annan läkare och dra hela historien. Vet iof inte hur många dagar man måste jobba efter en sjukskrivning(i över en v) innan man kan sjukskriva sig själv utan behöva intyg.

Natti natti

image194

Operationer

image193


Tittade precis på teve om skönhetsoperationer i USA och snacka om att många verkligen gör operationer som jag aldrig ens har hört talas om. Tycker faktiskt det är ganska otäckt att de känner att de måste opererar sig eftersom alla andra gör det. Vill man eller beöver operera sig av olika andledninga så ska det vara för att man själv vill det, inte för att andra tycker.

hmmmm

image192

Vännina

Träffade precis en vännina när jag skulle lämna barnen på dagis och fritis. Vi har umgåtts lite till och från. Hon har ställt upp när vi har flyttat och hon är väldigt trevlig. Saken är den att under de 9 år som jag har kännt henne så har hon bytt män 3 ggr. Första är pappa till hennes 2 älsta barn och en vän till maken. Den andra lärde vi känna och han är himla trevlig efter ca 5 år tog det slut och hon hade träffat den nuvaranden. Hon fick sitt 3:e barn för lite drygt ett år sedan men vi har inget, absolut inget gemensamt med hennes sambo.

På grund av hennes nuvarande man så har jag och min make inte prioriterat att umgås med dem även om vi båda gillar tjejen himla mycket. Tycker det känns ganska tråkigt att det har blivit såhär men det finns andra vänner vi hellre umgås med. Visst kan jag åka dit själv men saken är det att vi i stort sätt alltid har umgåtts familjevis.

Tycker det känns lite väl hårt att säga att vi inte gillar hennes nuvarande eftersom vi inte är bästa vänner. 

Vad skulle ni har gjort?


Blåsigt

image191

Många som mår dåligt!

image190

Läste på kommentarerna i förra inlägget att det är flera som mår dåligt*stor kram till er*.

Sista arbetsdagen denna veckan*skönt*. Blir bara 2 dagar som jag arbetar men det räcker så jag kanske lyckas återhämtar mig lite i helgen, så jag klarar nästa vecka. Måste erkänna att jag tog det oerhört lungt i går och tänker även göra så idag.

Barnen ska lämnas kl 11 och jag måste försöka få i mig lite frukost. Kunde inte äta när barnen åt så jag får göra ett nytt försök.

Inbillningssjuk eller?

Läste lite på nätet om utbrändhet

Är du utbränd?
Svarar du ja på de flesta av frågorna kan du vara utbränd. Svarar du ja på flera av dem ska du söka hjälp hos företagsläkare eller din vanliga doktor. Svarar du ja på några kan du fundera över vad du själv kan ändra i ditt liv.

* Har du svårt att minnas namn, datum och ärenden?...... Ibland
* Har du svårt att minnas saker som är viktiga i jobbet?.... Ibland
* Har du svårt att koncentrera dig på en längre text?...........Oja
* Har du svårt att göra flera saker samtidigt?........................JA
* Är du överkänslig för ljud eller ljus?.....................................Ljud Ja
* Har du svårt att somna?........................................................ Absolut
* Vaknar du tidigt och har svårt att somna om?....................Nej
* Är du alltid trött?........................................................................Oja
* Känns det som om dina batterier är tömda?......................Huvudet på spiken...JA
* Är du infektionskänslig?..........................................................Pencelinkur i juni, sep, okt, dec, jan, mars, (ont i halsen sedan ca 1½ vecka tillbaka men inget har brutit ut)=Ja
* Har du ojämnt humör?............................................................Skoja de..JAAAAAA
* Är du lättrörd känslomässigt?................................................Japp
* Känner du dig ofta arg eller irriterad?...................................Japp
* Har du svårt att kontrollera dina känslor?.............................Börjar få mer och mer
* Är du ofta ledsen?......................................................................Gråter för minsta lilla

Läste även på en annan sida
ofta kanske utan stöd från chefer och ledning. Man tar i till 110 procent för att orka och någon tid för återhämtning finns inte. Detta kan pågå i åratal tills någon form av kris, till exempel en konflikt på jobbet, leder till att personen får ett stressammanbrott.

Jag måste erkänna att jag har suttit och letat lite på nätet eftersom jag vill försöka förstå varför jag mår som jag gör. Har aldrig uppfattat mig som inbillningssjuk  men må som jag gör är inte normalt. Företagsläkaren menar på att jag har en stressreaktion av allt som har hänt på jobbet. Jag får inte ihop varför jag mår så dåligt nu när jag skulle tillbaka till jobbet efter operationen. Det känndes som om jag var på rätt väg innan op. Eller förträngde jag hur jag mådde eftersom jag såg fram mot min förminskning? Fast är man sjuk så är man det väl hela tiden, inte lite då och då? Det jag vet är att jag mår skit nu.  Hoppas att läkaren har rätt om min sjukdom för då borde jag bli friskare betydligt fortare än om jag nu skulle vara utbränd. Ska som sagt på samtal på fredag och då kanske jag får lite klarhet om vad det är för fel på mig.

Onsdag...

image189


är det och det blir lungt innan det är dags för jobbet. Jobbar 14-23 och lämnar barnen kl 11. Killarna sitter och tittar på sommarmorgon och tösen ska städa sitt rum, vilket hon vägrar. Hon ska stanna på sitt rum tills det är städat, blir inget teve tittande, lekande ute eller med kompisar förren hon har gjort det. Hon har varit jätteduktig på att städa innan men denna gången är det värsta trotset. Just nu går hon upp ta 1-2 sager kommer ner och säger att hon har städat. Fast gör hon det tillräckligt många ggr så blir allt städat*s*. Det är inte speciellt stökigt på hennes rum, hon fixar det på max 5 min om hon bara börjar.

Sitter här och dricker kaffe för att försöker vakna. Sista veckorna är det verkligen som om kudden är kvar i ansiktet och ögonlocken känns blytunga*gäsp*. I norma fall kan man vara lite seg precis när man stiger upp men nu är jag riktigt seg i flera timmar*bläää*. Värsta tinnitusen har jag oxå främst på höger sida men det brukar alltid vara värst när jag är trött.

Nu får jag ta en kopp kaffe till.
Ha en bra dag!

Hoppilihopp

image188


Skitjobb;-)

image187

Trist läsning...

men här kommer en kort sammanfattning av senaste veckan.
I onsdags var jag hos företagsläkaren som sjukskrev mig resten av förra veckan. Han mailade även personal och berättade att jag behövde gå tillbaka till den tillfälliga avdelningen eftersom jag mådde bättre där än på min ordinarie arbetsplats. På torsdagen försökte jag ringa personal men fick inte tag i henne. I går(måndags) hade jag fortfarande inte fått tag i henne. Ringde läkaren och frågade vad jag skulle göra?? Skulle jobba på måndagen men visste inte alls var och vilka tider som gällde. Hade jag varit kvar på min avd så var det natt som gällde men det jobbar de inte på den andra avdelningen. Läkaren ringde någon timme senare och berättade att jag hade fått tid för samtal på fredag och passade även på att fråga om jag hade hört något från personal  men inte då.

Jag började bli ganska desperat. Läkarintyget var bara till söndagen, blev jag tvungen att gå till min ordinarie avdelning(natt) så hade jag rasat riktigt långt ner. Tillslut ringde läkaren igen och meddelade att jag hade fått godkänt att börja på den tillfälliga avd och att han sjukskrev mig tills i dag.  I morgon börjar jag jobba kväll och trots besked så har inte kroppen lugnat ner sig. Huvudväk sedan 2 v tillbaka, tryck över bröstet, yrsel, ledsen, ingen matlust, olust, rastlös men har svårt att ta tag i saker(sitter mest och gör inget alls), koncentrationssvårigheter, svårt att somna och humörssvängningar som inte är av denna värld(stackas man och barn). Ska faktiskt bli riktigt skönt att få gå på samtal och få (förhoppningsvis) rätsida på livet igen, bli mitt vanliga glada och energiska jag.

Något för mig!

image186


Sorry att jag inte har skrivit så mycket de senaste veckorna(gäller kommentarer i andras bloggar oxå) då jag har mått/mår ganska dåligt på grund av jobbet. Det var varit MYCKET strul och jag har inte haft orken att blogga.
Verkar som om vi har kommit fram till en tillfällig lösning idag som borde fungerar tills vi vet hur vi ska lösa situationen. Ska börja jobba på onsdag och då lär jag märka om det fungerar eller inte. Är bara så förbaskat trött på skiten*suck*.
 
Helgen och halva måndagen har varit en fruktansvärd mardröm. Är helt utmattad av alla känslostormar som jag har gått igenom idag. Ska försöka skriva om det i morgon men idag orkar jag inte. Ska faktiskt gå och lägga mig och hoppas på en hel natts sömn.

Sov gott!
kram

Överraskad

image185

Tja...

Det var en Tysk, en Italienare och en Norsk kille som var dömda till döden.

        Domaren gav dom tre olika val:
        1: Bli skjuten
        2: Bli hängd
        3: Få AIDS-virus insprutat I kroppen

        Tysken sa: Skjut mig I huvudet.
        PANG! Tysken dog direkt.

        Italienaren sa: Häng mig.
        Vips var italienaren också död.

        Sedan sa norsken: Ge mig lite av det där AIDS-viruset.

        Vakten sprutade in viruset I kroppen på norsken, men han  skrattade så han föll ihop på marken.
        Vakterna tittade förundrat på varandra och undrade vad som var fel påkillen.
        Sedan sa norsken: Ge mig en spruta till. 
        Vakterna gjorde som han sa och sprutade in ytterligare en injektion.
        Nu skrattade norsken så han höll på att storkna, han rullade runt på backen och tårarna bara sprutade.
        Slutligen frågade ena vakten: Vad är det för fel på dig människa?

        Norsken flinade och svarade: Ni är ju så korkade, jag bär kondom

Skenet bedrar

image184

Glad Midsommar!

Hoppas ni alla får en riktigt trevlig midsommar med fint väder och god mat!

Kram

Tänk om det hade fungerat =)

image183

Läkarbesök i dag.

Har varit hos företagsläkaren i morse. Blev sjukskriven veckan ut men sedan tycker han att jag ska tillbaka avdelningen(inte min ordinarie) som det fungerade bra på. Dels slipper jag nattveckan(de jobbar 2-skift) som inte verkar fungerar just nu och dels så har jag inga dåliga minnen/vibbar som får kroppen att balla ur. Han ska prata med personal och se vad som går att fixa. Håll en tumme eller två att det blir som jag och läkaren vill.

Läkaren håller även på att försöka skaffa en tid till samtal för mig så jag kan beabetar allt som har hänt. Behöver nog en opartisk person som kan hjälpa mig att få rätsida på mobbningen och få lite egna verktyg att jobba med så jag kan bli helt frisk igen*längtar*.

Det känns faktiskt ganska skönt komma ifrån "min" avdelning och natten även om det bara är tillfälligt. Kommer bara jobba 2 veckor och sedan blir det 6 veckor semester/föräldrarledigt och det känns underbart.

Ha en bra dag!
kramis

Tjejsnack v 25

Frågor vecka 25

Ditt boende

Hur bor du? [lägenhet, hus, studentkorridor etc] Vilken våning & vilken storlek? Med vem? [djur, människor etc.]
Bor i ett hus på 190 kvm med make och 3 barn

Hur många ggr i ditt liv har du flyttat? Av vilken anledning? Om ej, skulle du vilja flytta? Varför/varför inte?
Har flyttat 6 ggr. 1:a blev sambo, 2:a blev singel, 3:e flyttade till större, 4:e flyttade ihop med maken, 5:e ggr flyttade till en bostadsrätt och 6:e ggr flyttade vi till villa.
Vill absolut inte flytta mer, det är jobbigt och rörig.

Hur gammal var du när du flyttade hemifrån? / När tror du att du kommer att flytta hemifrån?
Jag var 19 år.

Var du än bor, har du någon kontakt med grannarna? På vilket sätt? Varför/varför inte?
Vi har bra kontakt med ena grannen men inte den andra(hon har valt att inte prata med oss men hennes man gör)

Vad har du av följande: [Badkar/dusch], [balkong/altan/uteplats/trädgård], [kök/kokvrå/annat], [antal toaletter?]
Har badkar och dusch, balkong, altan, uteplats, trädgård, kök och 2 toaletter

Veckans tjejsnackare: Nathalie


Sjuk humor

image182

Är inte speciellt aktiv just nu.

Har blivit dålig igen=((. Knappt 1½ vecka klarade jag av att jobba innan jag rasade...igen. Måste vara att jag är tillbaka på min avdelning som orsaka detta. Förmodligen ställde nattveckan till en del. Jobbade 2 nätter, vände på dygnet i 1½ dag för att sedan jobba en natt till och där efter återgå till "normal" sovtid. Har försökt få tag i förtagsläkaren men han har varit bortrest och återkommer i morgon.

FAN vad jag är trött på detta eländet*suck*. Kan inte allt bara återgå till det normala, att jobbar och må bra.

Nu ska jag försöka komma i säng. Natti natti

Vilken värme!

image181

Det är riktigt varmt och klockan är inte ens 9. Lite har jag hunnit med idag, strykt i 40 min, tvättat och hängt ut det och 2:a maskinen tvätt är på G och tömt diskmaskinen. Kvar att göra idag är: städa badrummet, hänga lite tvätt, fixa lunchen, duscha och sola en liten stund innan det är dags att lämna 2 barn på dagis. Men just nu sitter jag och njuter av en underbart kopp kaffe=D

Märks att värmen tar även på barnen, de har jag fått väcka. I normala fall är minst 2/3 vakna vid 7(av sig själva). Älsta väckte jag 7.30, mellansonen vaknade 8.15 och lilltjejen väckte jag för 10 min sedan.

Ha en fin dag!

Ursäkta mig!

image180

Ursäkta om jag inte är aktiv just nu i kommentarerna på andra bloggar. Orken finns inte utan jag läser mest. Ska försöka skärpa mig men jobbsituationen tar mer på mig än jag trodde=(.

Mår sämre att vara tillbaka på min avdelning även om jag är på ett annat skift. Bara tanken på att jag förmodligen måste gå tillbaka till mitt gamla skift får mig att börja gråta. Har pratat med facket, företagsläkaren och i morgon även min chef. Alla väntar in konsultens rapport  och jag måste erkänna att jag innerligt hoppas att den gör så att jag slipper gå tillbaka. Hela min kropp skriker VILL INTE, VILL INTE. Jag vill inte vara någon försökskanin...IGEN.

Nu ska jag gå och duscha, har varit ute och gått i över en timme och det känns i kroppen*puh* Sedan blir det bingen för mig, trots kvällsvecka 14-22 så måste jag upp vid kl 7 för att fixa frukost och få iväg älsta till förskolan.

Sov gott!
 

En bra karl reder sig själv!

image179

Kräftan...

image178


är mitt nya namn. Blir alltid röd när jag solar=(. Har inte bränt mig men i morgon är det max på solskydd som gäller om jag inte vill bränna mig. Barnen har mer pigment är mig.
Har haft en skön dag. Vi har fixat en del ute på tomten men har tagit det lungt.
För första gången på 12-13 år har jag gått omkring i en bikini, fatta det! JAG i en BIKINI! Det var varit helt underbart=D.

Helg!

image177

Skönt med helg. Det fina vädret ska hålla i sig, perfekt=D.

Har varit fruktansvärt seg idag men jag brukar bli det av allt vändandet på dygnet. Nu är det några veckor tilld jag måste jobba natt*skönt*

Nu ska jag gå och sova och förhoppningsvis har jag betydligt mer ork i morgon.
Sov gott!

Glömsk?

Det var en kille som fredag eftermiddag jobbat klart för veckan.

Han slutade jobbet åtta på kvällen, så han var bra hungrig.

Han gick på restaurang och tog en middag och ett par öl.

Efter middagen tog han ett par drinkar och ett par whisky.

Det hade varit en tuff vecka, så han tog en kaffe och cognac också.
Och ett par gin & tonics.

Sen skulle han gå hem till sin fru.

Men benen bar honom inte.

Han föll som en fura.

Han försökte ta sig upp, men det gick inte.


"Fan också, jag får väl krypa ut då, och försöka ta mig upp där ute.
Att jag kunde bli så full", tänkte killen.

 

Han ålade sig ut, men utanför gick det inte bättre.

Benen bar honom inte.

Det var lögn i helvete att kunna ställa sig upp.


"Jag får väl krypa hem då", tänkte killen.

"Trots allt är det ju inte så långt".

Drygt två timmar senare var killen äntligen hemma.

Han drog sig upp i handtaget till ytterdörren och låste upp.

Han ramlade in.

Frun sov, tack och lov, och killen ålade sig in i badrummet,

fixade till sig så gott han kunde och kröp in I sovrummet,

upp i sängen och somnade som en stock.

Morgonen efter väckte frun honom:
"God morgon. Var du ute och söp I går?"

"Nej, nej, nej! Jag åt mat och tog några pilsner bara.

Varför tror du det?" frågade killen.


 "Nja, de ringde från restaurangen och sa att du glömt kvar din rullstol..."


Kvinnan

Då Gud skapade kvinnan, och han hade kommit till sin sjätte dag av
övertidsarbete.
En ängel dök upp och sa;
"Varför använder du så mycket tid till just denna?"

Och Herren svarade:
"Har du sett alla specialeffekter jag måste ha för att forma kvinnan?"
"Hon ska kunna tvättas, men inte gjord i plast, ha mer än 200 böjliga leder,
alla ska kunna bytas ut och hon ska fungera på vilken diet som helst, hon
ska ha en kropp som ska kunna föda och sköta fyra barn samtidigt, ha en kyss
som kan läka allt från ett uppskrapat knä till ett sårat hjärta och allt
detta ska hon kunna göra med bara två händer."

Ängeln blev förvånad över alla dessa egenskaper.
"Med bara två händer? Omöjligt...!
Och detta är bara standardmodellen?
Det är för mycket arbete på en dag... Vänta tills imorgon och gör henne
färdig då.

"Det vill jag inte protesterade Herren. Jag är så nära att slutföra denna
skapelsen som är mitt hjärtas favorit. Hon botar sig själv och kan arbeta 18
timmar om dygnet"

Ängeln närmade sig och tog på kvinnan.
"Men du har gjort henne så mjuk, Herre?

"Hon är mjuk, sa Gud. Men jag har också gjort henne stark. Du skulle inte
tro på vad hon kan utstå och klara av."

"Kan hon tänka?" frågade Ängeln.
Gud svarade:
"Hon kan inte bara tänka, utan hon kan även resonera och kompromissa".

Ängeln fick syn på något, sträckte fram handen och rörde vid kvinnans
kind....
"Herre, det ser ut som om denna modell har ett läckage"

"Jag sa att jag skapat mycket olika funktioner på henne. Det är inget
läckage... det är en tår", rättade Herren henne.

"Vad är den till för?", frågade Ängeln.

Och Gud sa:
"Tårarna är hennes sätt att uttrycka sig på, hennes sorg, hennes kärlek,
hennes ömhet, hennes ensamhet, hennes lidelse och hennes stolthet."
Detta gjorde stort intryck på Ängeln;
"Du är ett geni, Herre. Du har tänkt på allt. Kvinnan är verkligen
vidunderlig!"

Det är hon!
Kvinnan har styrkor som förundrar mannen. De tål katastrofer, de klarar
tunga bördor. Men de har lyckan, kärlek och känslighet. De ler när de vill
skrika. De sjunger när de vill gråta. Gråter när de är lycklig och ler när
de är nervösa. De slåss för det de tror på. De står emot orättvisor. De tar
omte ett "nej" förrän de blivit övertygade att tro på en bättre lösning. De
ger av sig själva, för att familjen ska ha det bra. De följer en väninna
till läkaren om hon har läkarskräck. De älskar villkorslöst. Deras hjärtan
brister när en väninna dör. De lider vid förlust av en kär vän, men de är
starka när de tror att de ingen styrka har kvar. De vet att en
kyss eller kram kan läka ett brustet hjärta.

MEN... det finns ett fel på kvinnan!

HON GLÖMMER VAD HON ÄR VÄRD.

Glöm aldrig hur viktig Du är !
image176

image128

Äntligen SOL!

image175

Yes!!
Äntligen har solen behagat dyka upp. Hoppas verkligen den har bestämt sig för att stanna i några veckor.

Fy vad jag är trött, hatar detta med att vända på dygnet. I sov jag knappt 4½ h och natten(dagen) innan var det ca 3½ h. De säger att nattarbete kräver minst en timmer mer sömn per dygn men vad gör man när man vaknar och inte kan somna om?. Vi var iväg hos goda vänner igår och jag gick och la mig så fort vi kom hem, somnade nog innan barnen*S*. Vaknade i natt och hade svårt att somna om och nu i morse var jag helt slut. Borde vila lite nu men kommer inte till ro=(. En natt kvar denna vecka och sedan dröjer det lite över 2 v innan det är dags igen=(.

Skattepengarna har kommit in på kontot*gott*. Lite extra pengar gör inte ont=)

Sitter i valet och kvalet om jag ska åka och fixa en sportbh idag eller om jag ska vänta till helgen. Ska jag åka så bör jag göra det snart eftersom barnen inte är länge på dagis/skolan idag. Sitter här med min 2:a kopp kaffe men har inte ätit någon frukost. Det beror oxå på nattjobbet, tappar aptiten fullständigt och mår bara tjockt. Visst borde inte dricka kaffe men måste piggna nu när jag inte lyckades somna.

Måste även ringa facket idag och fråga vad som verkligen gäller när jag ska tillbaka till mitt gamla skift. När jag fick besket i våras att jag skulle tillbaka så sa de att inte förren skiftet fungerar men när jag pratade med min ena chef i tisdagskväll så lät det annolunda. Han sa att först ska vi vänta på konsultens rapport men menade sedan att jag måste vara där för att gruppen ska kunna fungerar. Är inte intresserad av jag ska behöva må dåligt igen innan gruppen fungerar. Jag är INTE orsaken till den inte fungerar utan det är chefernas fel som inte har tagit tag i problemet tidigare.

Vi över 30

image174

Folk äldre än 30 borde vara döda!

Enligt dagens lagstiftare och byråkrater borde de av oss, som var barn på 50-talet, 60-talet, och 70-talet inte ha överlevt. Våra barnsängar var målade med blybaserad färg.

Vi hade inga barnsäkra medicinflaskor, dörrar eller skåp, och när vi cyklade bar ingen av oss hjälm. Vi drack vatten från trädgårdsslangen och inte ur flaskor.

Vi åt bröd med smör, drack läsk med socker i, men blev aldrig överviktiga, därför att vi alltid var ute och
lekte. Vi delade gärna en läsk med andra och drack ur samma flaska, utan att någon rent faktiskt
dog av det.

Vi använde timmar på att bygga lådbilar av gamla skrotade saker, och körde i full fart ned för backen, bara för att lite senare komma på att vi hade glömt att sätta på bromsar. Efter några turer i diket lärde vi
oss att lösa problemet.

Vi gick ut tidigt om morgonen för att leka ute hela dagen, och kom hem först när gatubelysningen blev tänd. Ingen kunde få fatt i oss på hela dagen - ingen mobiltelefon. Vi hade inget Playstation, Nintendo eller
X-boxar - i det hela taget inga TV-spel, inte 99 TV-kanaler, inget surround-sound, inga mobiltelefoner, hemdatorer eller chatrooms på internet.

Vi hade vänner! Vi gick ut och fann dem! Vi ramlade ned från träd, skar oss, bröt armar och ben, slog ut tänder, men ingen blev stämd efter dessa olyckor. Det var olyckor. Inga andra

Hmmm

Varför kan jag inte se mitt inlägg? Har uppdaterat men gör ett nytt försök. Är inte piggelin för att hålla på att felsöka en massa just nu*gäsp*

Sömn är överreklamerat.

image173

Jobbar natt denna veckan  och slutar 6.10. Kom i säng straxt inna kl 8, skulle få i väg älsta till skolan innan jag kunde gå och lägga mig. Somnar rellativt snabbt och vaknar 11.30. Det klockslaget är magiskt, spelar ingen roll hur trött jag än är, vaknar alltid mellan 11-12 när jag jobbar natt*suck*. Försöker somnar om men är klarvaken. Har även provat sömntablett men vaknar samma tid iaf. Det är bara att konsantera att jag inte bör jobba natt men kan tyvärr inte påverkar det då vi jobbar 3-skift.

I morgon får kommer jag i säng tidigare då det är helgdag men kommer förmodligen vakna tidigare då alla är hemma. Maken och barnen försöker vara tysta men...Har även försökt använda öronproppar men då vaknar jag av att de gör ont, för att sedan inte kunna somna om. Inte undra på att man är en zombi i slutet av vecka. Tur att det bara är 3 av 4 nätter att jobba denna veckan.

Dags för dagens första kopp kaffe så jag bli människa*gäsp*

Seg

image172

Är trött men borde inte vara det. Lämnade barnen på dagis vid 8.30 och gick hem och sov till 12. Hämtade barnen, plockat lite och fixade lite mat till mig, barnen har ätit på dagis/skolan och var inte hungriga. Sitter nu med dagens första kaffe*njuter*. Misstänker att min trötthet beror på att jag ska tillbaka till min avdelning, dock ett annat skift men endå. Har inte jobbat på "min" avdelning sedan i mitten på december så detta blir nog en riktigt tuff vecka=(.
Har inte gjort något på hela helgen, har varit rastlöst,seg, omotiverad och trött*blääää*

Börjar inte jobba förren 22 i kväll, så det är några timmar till innan det är dags. Kommer inte orken tillbaka till nästa vecka så får jag ta kontakt med företagsläkaren igen, tänker INTE bli så dålig som jag har varit.

Ha en bra dag!

kramis

Natti natti

Nu ska jag gå och sova*gäspar* Hoppas det solig och fint i morgon för jag vill verkligen sitta ute och sola.
Ha en trevlig kväll/natt!
kramis

Lördagsfräckis

image171

Skämt om män

image170


Hur väljer man ut de tre dummaste av 100 män?
- På måfå!

- Vad är mannens syn på att hjälpa till i hemmet?
- Att lyfta på benen när frun dammsuger.


- Vad är det för skillnad på en man och E.T.?
- E.T. ringde hem.


- Varför går en psykisk analys mycket snabbare för män än för kvinnor?
- När det är dags att gå tillbaka till barndomen är männen redan där.


- Vad sa Gud efter att han hade skapat mannen?
- Bättre kan jag.


- Varför vill män gifta sig med oskulder?
- De tål inte kritik.


- Varför är alla blondinskämt så korta?
- För att män ska förstå dem.


- Varför skapade Gud mannen?
- En massagestav kan inte klippa gräsmattan.


- Hur får man en man att göra sit-ups?
- Lägg fjärrkontrollen vid fötterna.


- Hur motionerar en man på stranden?
- De suger in magen varje gång de ser en bikini.


- Varför kan man likna mannen vid en snöstorm?
- Du vet inte när han kommer, hur många tum du får, eller hur länge den stannar.


- Varför är män som kackerlackor?
- De finns oftast i köket och är väldigt svåra att bli av med.


- Om en man kan diska en hög med disk på en timme, hur många högar med disk kan fyra män diska på   nittio minuter?
- Inga. Alla sätter sig framför TV:n och tittar på fotbollsmatchen.


- Vad är det största mysteriet med män?
- Hur de kan bli äldre utan att mogna.


- Hur kan man se att ens äkta man har börjat vänstra?
- Han skickar dig kärleksbrev som har kopierats och börjar med "Till den som det berör..."


- Vad uppmärksammar en man då han är tillsammans med sin flickvän?
- Alla tjejer runtomkring.


- Vad är det enda sättet man kan få en man att komma ihåg eran bröllopsdag?
- Gift dig med honom på hans födelsedag.


- Hur många män behövs det för att smutsa ner tolv grytor då det ska lagas mat?
- En.


- Vilken av de följande replikerna skrämmer lättast i väg en man?
a) Försvinn eller så kallar jag på polis.
b) Jag älskar dig, vill gifta mig med dig och jag vill föda dina barn.


- Vad är det lättaste sättet för en hustru att göra sin man döv?
- Genom att säga att hon vill prata med honom.


- Varför kan inte män kommunicera?
- För att det är himla svårt att tala och dricka öl på samma gång.


- Varför kommer så få män till himlen?
- De vägrar stanna upp och fråga om vägen dit.


- Hur jämför sig många män med Mel Gibson?
- De har allt som han har, förutom talangen, pengarna och utseendet.


- Vad har åtta armar och 80 i IQ?
- Fyra killar som tittar på fotboll.


- Varför krävs det en miljon spermier för att befrukta ett ägg?
- Alla vägrar stanna och fråga efter vägen.


- Vad är det för likhet mellan en man och en spermie?
- Båda två har en chans på miljonen att bli en människa.


- Enda skälet till att mannen finns är att massagestavarna inte kan dansa eller köpa drinkarna.


- Korta kjolar har en tendens att göra män artiga. Har du någonsin sett en man gå på bussen före en tjej med kort kjol?


- Varför kan inte män få Galna-Ko-sjukan?
- För att de är svin!


- Vad är det likhet mellan en man och en blindtarm?
- Den orsakade dig en himla massa smärta, och när den väl var borta så upptäckte du att du behövde den inte i alla fall.


- Vad är en mans värsta mardrömmar?
A) Att fotbollsmatchen utgår för ett specialavsnitt av Rederiet.
B) Att hans fru har glömt hur man lagar mat, så han måste göra det.
C) En kvinnlig chef.
D) Att han måste fråga sin fru om pengar.


- Hur många män krävs det för att tapetsera ett vardagsrum?
- Tre, om du själv hyvlar väldigt fint efteråt.


Tre blondiner fick varsin önskning. Den första önskade att hon skulle bli blondare än hon redan var.
*POFF* så blev hon blondare.
Den andra önskade att hon skulle bli mera blåögd.
*POFF* så fick hon ögon som var så blåa som den djupaste, klaraste brunn.
Den tredje önskade att hon skulle bli dummare än hon redan var, och
*POFF* så blev hon man!


- Vad heter en av världens tunnaste böcker?
- Vad män vet om kvinnan.


- Vad kallar man en man med 50 i IQ?
- Begåvad.


- Hur många intelligenta, uppriktiga, omtänksamma män behövs det för att ta hand om disken?
- Båda två.


- Varför blinkar inte kvinnor under förspelet?
- De hinner inte.


- Varför skapade Gud mannen?
- Det gjorde hon inte. Hennes man gjorde det.


- Vet Du att också karlarna har en säker period?
- Nä, när då?
- Mellan jul och nyår förstås!
- Varför just då?
- Det är ju självklart, staken står i fönstret, kulorna hänger i granen och pungen är tom.


- Vad är det för skillnad mellan HIV och män?
- HIV utvecklas!


Tre stadier i en mans liv:
1) Han tror på tomten.
2) Han tror inte på tomten.
3) Han är tomten.


- Vad är det för likhet mellan blandfärs och män?
- Båda är hälften svin och hälften nöt!


- Vilken kroppsdel är mest aktiv när männen onanerar?
- Öronen, de lyssnar så ingen kommer.


- Vad kan du ge en man som har allt?
- Penicillin.


- Varför får inte mannen en medelålderskris?
- De är kvar i tonåren.


- Hur kan man se att en man planerar inför framtiden?
- Han köper två flak öl i stället för ett.


- Varför jagar män kvinnor som de inte har någon avsikt att gifta sig med?
- Av samma skäl som en hund jagar en bil den inte har för avsikt att köra.


- Var är det för skillnad mellan en ny äkta man och en ny hund?
- Det tar bara några månader att dressera hunden.


- Vad är det för skillnad mellan män och svin?
- Svin blir inte män när de blir fulla.


- Vad kallar man en man som förlorat 98% av sin hjärnkapacitet?
- Änkling.


- Varför fejkar så många kvinnor sin orgasm?
- För att så många män fejkar förspelet.


- Vad har män och kvinnor gemensamt?
- Ingen utav dem litar på män.


- Vad är det för likhet mellan män och väder?
- Man kan inte ändra på något av dem.


- Hur vet man att en man ljuger?
- Hans läppar rör sig.


- Vad gör du om din bästa väninna drar iväg med din man?
- Saknar henne.


- Varför köper män gräsklippare med sladd?
- Så att de kan hitta tillbaka till huset.


- Varför lämnar fulla killar kläderna på golvet när de kommer hem?
- För att de fortfarande är i dem.


- Varför väger gifta kvinnor mer än ogifta?
- Ogifta kvinnor kommer hem, ser efter vad som finns i kylskåpet och går till sängs. Gifta kvinnor kommer hem, ser vad som finns i sängen, och går till kylskåpet.


- Hur kan en kvinna lättast bli av med 80 kilo äcklig fetma?
- Genom att lämna honom.


- Hur definierar en man äktenskapet?
- Ett väldigt dyrt sätt att få smutstvätten fixad.


- Vad är det för skillnad mellan en smart man och ett UFO?
- Jag vet inte, för jag har inte träffat någon av dem.


- Varför vandrade Moses i öknen i fyrtio år?
- Han vägrade fråga efter vägen.


- När öppnar en man bildörren för sin hustru?
A) När han har en ny bil, eller
B) När han har en ny fru.


- Vad hatar män att höra när de har sex?
- Älskling, jag är hemma nu!


- Vad kallar du en kvinna som vet var hon har sin man varenda natt.
- Änka.


Varför är män som hundar?
A) Båda har ogrundad rädsla för dammsugaren.
B) Båda har ett överdrivet intresse för kvinnors skrev.
C) Båda är misstänksamma när det gäller brevbäraren.


- Vad är det för likhet mellan män och mikrougnsmat?
- Trettio sekunder så är han färdig.


- Varför älskar män BMW?
- De kan stava till namnet.


- Vad är höjden av dumhet?
- 144 män i ett och samma rum.


- Hur många män går det åt för att poppa popcorn?
- Tre stycken, en som håller i grytan och två som lyfter och skakar spisen.


- Vad är en mans uppfattning om förspel?
- En halvtimmes bedjande, bönande och övertalning.


- Hur räddar du en man från att drunkna?
- Tar bort foten från hans huvud.


- Hur många män behövs det för att byta ett toarulle?
- Man vet inte, det har aldrig hänt.


- Vad är den enda skillnaden mellan fars dag och de andra 364 dagarna, enligt mannen?
- Kortet.


Bara en man skulle köpa en bil för femtusen och sedan sätta i en stereo för tjugotusen...


- Vad har du om du har två kulor i handen?
- En mans fullständiga uppmärksamhet.


- Varför är det så svårt för kvinnorna att hitta män som är känsliga, omtänksamma och snygga?
- För att de männen har redan pojkvänner.


- Vad är en mans definition på en romantisk kväll?
- Sex.


- Varför tycker inte män om att dricka kaffe på jobbet?
- Det får dem att vakna till.


- Varför tvättar inte män?
- För att varken tvättmaskinen eller torktumlaren har en fjärrkontroll.


- Varför är män som popcorn?
- De tillfredsställer dig, men bara för en liten stund.


- Vad är det för likhet mellan män och mikrougnsmat?
- Trettio sekunder så är han färdig.


- Varför är en gift man och en ungkarl avundsjuka på varandra?
- Båda tror att den andre har sex oftare än vad han själv har.


Mannen frågar Gud:
- Gud, varför har du gjort kvinnan så vacker?
- För att du skulle kunna älska henne, svarar Gud.
- Men Gud, varför gjorde du henne så dum.
- Så att hon skulle kunna älska dig.


- Vad är det största mysteriet med män?
- Hur de kan bli äldre utan att mogna.


- Hur många äkta män behövs det för att byta en glödlampa?
- Sex. En som slår i den med hammaren och fem som åker ut och köper fler glödlampor.


- Hur kan vissa män undvika att välja fel karriär?
- De skaffar aldrig ett jobb.


- Vad är en gift mans största tillgångar?
- En stängd mun och en öppen plånbok.


- Vad är en mans definition på förspel?
- Att knäppa upp gylfen.


- Hur många skämt om män finns det?
- Inga, alla är sanna.


Skyldig!

image169

Ops!

image168

Lov!

image167

Regnar idag=(

 
image166

Var är SOLEN? Trodde att vi skulle få fint väder men inte=(. I kväll är det jag som är gräsänkling eftersom han skulle ut med sina gamla arbetskamrater.

I går hade vi det trevligt med jobbet.  Det spelades brännboll, grillades och några fortsatte med lite fotboll. Jag var inte med på brännbollen utan hade kolla på poängen. En del skulle vidare ut men det lockade inte alla, inkluderat mig. Vi åkte hem straxt efter kl 22 (jag, och 2 tjejer till). Vi blev inbjudna till den ena tjejen och satt i över 2 h och pratade om hela mobbinsituationen och cheferna brist på försöka lösa situationen. Vi var 2 drabbade och den 3:e tjejen tappade hakan när vi berättade vad som gjort, nja vad som INTE har gjorts. Allt har skötts fruktansvärt dåligt och nu ska det bli kul att se om konsulten verkligen kan lösa skiftets problem. Jag kommer iaf vägra gå över till "mitt" skift innan det verkligen fungerar. Kommer absolut inte vara snäll flicka mer och försöka. Känns det fel så kommer jag inte riskera min häls en ggr till. Tvivlar på att cheferna kommer tvinga mig för jag misstänker ganska starkt att de har mångas ögon på sig. De har garanterat fått sina fiska varma eftersom de ska förhindra att sådant här händer och de har vetat om problem men valde att avvakta eller ignorerar det(vet inte vilket).

Vägning i dag och vikten visade + 0,9 men jag har precis fått mensen, det var -0, 4 förra veckan . Går jämnvikten nu och ska ligga still men har inte rört speciellt mycket på mig denna veckan. Nästa v kommer jag börja motionera mer regelbundet och om 2 v så börjar jag försiktigt på gym. Vikten kommer nog minskas lite(hoppas) men det är inte bantning som gäller nu utan att komma i form med diverse träning. Längtar verkligen till att kunna börja träna och börja forma kroppen lite mer. Tänk att jag länktar efter något som för ca 6 månders sedan var något jag absolut INTE ville göra. Tänk vad man kan ändra sig=)

Trevlig helg!

Fredag!!

Automatisk påminnelse om att det är FREDAG!
 

God dag - här är en automatisk påminnelse om att det är fredag.
 

Gå hem så tidigt från jobbet som det är möjligt idag och var vänlig att inte dyka upp i morgon, då det är lördag!

Vi vill också påminna om att fredagen inte är avsedd för hårt arbete utan är mera tänkt som en mjuk övergång mellan arbetsvecka och weekend.
 

Weekenden skall njutas vilket innebär att alkohol har en väsentlig roll.

Med vänliga hälsningar
 

Eder automatiska påminnare
 Det är fredag!


ha en häääääärlig helg!

image165
image145

Sjusovare

image164
image145

Nu har min lilla sömntuta vaknat. I dag har hon sovit riktigt länge men orsak är kanske att hon kom ner till vår säng i natt. Hon har verkligen kunnat sova ostört fast killarna har varit vakna i flera timmar. Nu ska jag äntligen fixa lite sen frukost.

Vaknar av sig själv...

image163
image145

När man börjar vakna rellativt tidigt av sig själv är det då ett tecken på att man börjar bli gammal?
Barnen är hemma och killarna tittar på teve och tösen sover i vår säng. Vaknade innan maken skulle till jobbet och har inte kunnat somna om. Trodde att jag skulle få en efterlängtad sovmorgon men ack vad jag bedrog mig.

Undrar vad det blir för väder i dag. Solen skiner inte men det är inte speciellt mörkt så det verkar inte vara regn på g.
I kväll ska min avdelning samlas och spela brännboll och grilla. Jag ska med, en tjej på andra skiftet ringde och frågade om jag ville följa med så vi ska sammåka dit. Jag kommer inte kunna spela brännboll men det gör mig inget alls. Ska bli kul att träffa lite arbetskamrater(inte mitt skift iof) och det blir en mjukstart inför nästa vecka.

Det är andra natten nu jag har kunnat sova lite på magen*underbart*. Kan inte ligga speciellt länge för då börjar det värka men bara känslan av att kunna varieras ställningar lite mer är förbaskat skönt=). Denna veckan har det hänt mycket i ärren, har i stort sätt inte ont alls och det stramar inte lika mycket heller.*skönt*. Fast efter nästan 4½ v så borde man väl känna så här.

Ha en bra dag!