Trött...

image239

är jag och det är bara förnamnet*GÄSP*. Har precis gått upp och jobbat heltid denna veckan och det KÄNNS vill jag lova. Saken blir inte bättre av att jag inte slutar förren kl 23 denna veckan och måste upp 07.00 för att få iväg killarna till skola/förskola. Innan jag blev sjuk så klarade jag med ca 5-6 h sömn per natt. Nu är jag helt slut som jag inte få sova minst 7 timmar.

Fast nu kör maken och jag verkligen ett städ och röj race här hemma. Vi går igenom alla garderober, pärmar och ställen där saker har en tendens att bli liggandes. Det är underbart att äntligen börja må bra igen och det är svårt att känna efter vad jag verkligen orkar för viljan att få allt tipp topp är stark. Det tar tid att gå igenom allt och rensa och organisera om. Det tog 2½ vecka att bara fixa älsta sonens rum och allrummet på övervåningen. Det blev iof lite nytt till sonen som: garderob, gardiner, ny sängram, soffa(går att sova i), ny sängbotten till 2:a sonen som fick överta brorsans sängram. Vi har nog varit på IKEA igenomsnitt ca 3 ggr per vecka den senaste månaden. Alltid är det något som man ska kompletera.

Dricker nu min andra kopp kaffe, allt för att försöka piggna till. Grannne ringde och frågade om hon kunde komma över på en kaffe och det är bra för annars hade jag nog gått och lagt mig igen.

Nu får ja fixa lite här hemma, ska bl a göra pannbiffar så de har lite middagsmat innan jag sticker till jobbet 13.30.

Ha en bra dag!
kramis

Det gäller att inte släppa taget...image238

Ur barnamun...

image237

Min dotter på 4år  frågade sin ena fröken på dagis varför hon inte hade något jobb?
Hmmmmm vad ska man säga? Får nog lov att fråga henne om ca 30 år om hon fortfarande anser att det inte är ett jobb att ta hand om barn.

Fönsterputsarna har varit här idag och nu har jag rena och fina fönster (på utsidan) *s* . 144kr för 19 fönster varannan månad är väl värt pengarna. Måste erkänna att jag inte tycker det är speciellt roligt att pusta fönster och för mig, som inte är speciellt van, så tar det sin lilla tid. Räcker gott och väl att jag behöver ta de inomhus fast de går himla smidigt med en microtrasa. Har iof 6 fönster + 2 takfönster på övervåningen som jag måste ta på utsidan men det är precis lagom;-).

Nu ska jag hänga upp tvätt och damsuga lite sedan ska tösen till dagis, killarna är redan på skolan. Sedan ska jag bara ta det lungt och vila innan jag ska åka till jobbet kl 13.30.

Vad ska ni göra idag?

Förtydligande

Skrev nedan att fk inte godkänner min sjukskrivning.
Januari till april var jag sjukskriven för uttmattningsdepression och då var allt ok från fk. Maj opererades jag och var sjukskriven på grund av det,  inga problem med fk. Problemen kom då jag försökte gå tillbaka till min gamla arbetsplats i juni men det fungerade inte. Blev sjukskriven för uttmattningsdepression igen och nu godkänner fk inte det. Vad gör man???

Mammografi

image235

Ingen behöver veta att du har varit på mammografi, det är din hemlighet

image236Dags att jag tar mig i kragen.

image234

Har varit väldigt dålig på att uppdatera min blogg men ska verkligen försöka bättra mig.
Jobbar nu 75% så det går åt rätt håll. Det tråkiga är att fk inte vill godkänna min skjukskrivning, har lämnat in extra intyg från läkaren och hoppas att de ska ändra sig. Hur sjukt är inte detta??? Har inte varit långtidssjukskriven innan, inte haft mycket vab dagar trots 3 barn (tack vara konstant helgjobb i 2½ år). Nu när jag väl är sjuk så anser fk inte att min utmattningsdepression pga av mobbingen på arbetsplatsen inte är tillräckligt att vara sjukskriven för. Detta får mig verkligen INTE att må bättre. Nu mår jag sämre att inte veta om jag ska få pengar eller inte. Det handlar om ca 2 månader som jag inte har fått betalt för och det märks här hemma=(.

På jobbet har vi haft ett rehabsamtal och det har mest handlat om att jag kommer slippa 3-skift och i stället jobba 2-skift. Måste iof byta avdelning då det inte tillämpas 2-skift där. Ser det faktiskt som positivt att få byta ställe och börja om på nytt. Inget är klart än utan arbetsledaren för den nya avdelninge ska ta kontakt med mig och visa mig runt sedan ska jag fatta beslut. Där efter ska vi träffas för ett nytt rehabsamtal(läkaren, facket, personal, nuvarande chef och den nya chefen). Fast det går inte undan på mitt jobb inte. Det är 2 veckor sedan(i morgon) vi hade 1:a rehabsamtalet och den "nya arbetsledaren" har inte tagit kontakt med mig. Fast det gör mig inget, jag jobbar tillfälligt på en annan avdelning(samma som jag har varit på sedan jag inte klarade att vara kvar på min gamla arbetslats) och trivs bra, tyvärr kan jag inte stanna kvar där då de har fått flytta personal eftersom de har fått mindre att göra.

Denna veckan jobbar jag kväll och det är skönt få då kan jag vila lite innan jag ska till jobbet. Hoppas verkligen att min förkylning inte ska bli värre (har ont i halsen och vä öra) och vill absolut inte ha öroninflammation. VILL INTE bli sjukskriven  mer.

Oj detta blev verkligen ett dystert inlägg.

Ha en bra dag!
kram