Lite under isen bara!

image233

Sorry att jag inte har bloggat på ett tag men jag har inte mått så bra och orken har inte funnits.
Började jobba halvtid igår och det känns...

Annars har sommaren sett ut (i stort sätt) såhär: Hittat på något med familjen tex festival, stranden, djurparken, bonbonland, high chaperral eller besökt vänner. Dagen efter har jag knappt orkat tagit mig ur sängen och dag 3 har jag visserligen tagit mig ur sängen men blivit sittande framför teven och helt utmattad och känslomässigt urlakad. Dag 4 började jag må lite bättre och vi hittade på något och karusellen började om igen*SUCK*.
FY FAN vad jag är trött på att må skit. När ska jag bli frisk (friskare??) från utmattningsdepressionen??

Kan väl inte påstå att jag mår bättre av att en väldigt nära person menar på att det bara är att rycka upp sig och bita ihop. Alla är väl lite trötta ibland?!*ehh* Den diskutionen slutade med att jag storgrät och mådde ännu sämre=(. Detta hände förra veckan och det är först nu som jag börjar kunna äta(tugga) utan att få kräkkänslor och framför allt börja känna mig hungrig eller sugen på något.
Tyvärr verkar det vara så att vissa inte förstår hur dåligt man mår fast man försöker förklara.

Nu ska jag försöka äta lite innan det är dags att åka till jobbet.



Kommentarer
Postat av: Anne

Jag har en son på två år så nu undrar jag: vad är bonbonland?
Skulle det passa en 2 åring?

Postat av: KvinnaFruMamma

Det är en nöjespark i Danmark http://www.bonbon-land.dk/. Fördelan är att när du väl har betalat inträdet så får du åka så mycket du vill.
Finns en hel del karuseller för en 2-åring.

2007-08-21 @ 13:01:01
URL: http://kvinnafrumamma.blogg.se
Postat av: Ella

Tänk att det ska vara så svårt för somliga att inse att man kan må dåligt trots att man inte har huvudet i gipsförband! JAg blir så ledsen när jag hör sådant, över huvudtaget när folk försöker tala om för andra hur de ska må!
Hoppas du snart känner dig lite bättre.

2007-08-21 @ 21:36:48
URL: http://livetefter.blogspot.com
Postat av: Jim

När man känner sig dålig finns det väl ingenting som är värre än att någon säger: "Ryck upp dig, bit ihop." Jag minns så tydligt hur en nära vän till mig brukade säga när jag sa att jag var ledsen: "Men snälla, jag orkar inte lyssna på någon jävla dysterkvist."

2007-08-22 @ 13:36:35
URL: http://www.jimweb.se
Postat av: Arletta

Ojojoj, jag hade på känn att du kanske inte var rikitgt på topp just nu. Det är klart att man inte kan bara bita ihop och se glad ut. Alla vi fungerar olika och är det så att denna person (misstänker vem du menar) tror att det är så enkelt så har h*n inte varit utmattad någon gång, även om h*n kanske trott det.
Stor stor kram till dig!

2007-08-23 @ 20:44:36
URL: http://wallemini.blogg.se
Postat av: Nette

Den personen som sade det till dig vet inte hur det är att må dåligt och såna ord får ju verkligen inte en människa att må bättre. Jag hoppas verkligen att du någonstans finner den kraft som behövs för att du ska orka börja må bättre - tycker verkligen synd om dig. :(
Många kramar!!!!!

2007-08-28 @ 08:59:28
URL: http://enkelmenrar.blogg.se
Postat av: Jim

När jag hade en flickvän, för ett tag sedan, så var jag så stolt över att vi "pratade med varandra", det är nog en bra sak. Att vi i verkligheten slutade med det efter ett tag var minde bra, kan jag tycka nu.

2007-08-28 @ 10:20:25
URL: http://www.jimweb.se
Postat av: Annelie

Jag hör det själv då och då. Hoppas allt är bra/kram

2007-08-29 @ 14:22:32
URL: http://rospinglan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback