Öroninflammation

Det var en kraftig öroninflammation dottern hade så nu har hon fått penicillin. Fast hon har inte tagit den=(. Fick sig halva men vägrade svälja och spottade ut det*SUCK* . Blev rekomenderad av läkaren att hon skulle få tabletter som jag skulle dela i små, små bitar och lägga i något trögflytande. Blev avrådd av apotekaren att inte krossa dem för den bittra smaken kommer fram mer då. Sagt och gjort delade och la några få små bitar i chockladpudding men hon svalde det inte utan hade det i munnen tills det rann ut genom munnen*blää*.
 
Har försökt lirka, berätta om att det onda försvinner, mutat, ja hela registret men inget har hjälpt. Tillslut när får denna mamman tuppjucket och blir en hemsk häxa som menar på att äter man inte sin medicin så ska man inte gnälla att man har ont. Passade även på att ta ifrån henne  tidningen hon fick när vi var och handlade eftersom det var en muta för att hon skulle ta sin medicin.

Nu sitter hon och gnäller på sitt rum och har förmodligen ont men vad fanken ska man göra när hon vägrar ta medicinen. Det är lättare att ge djur och små barn än en trotsig 4½-åring.
Några tips!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback