Hjärnskakning

blev det i helgen för blyger=( på sitt egna kalas på busfabriken. Han fick ett djup jack på ca 2½ - 3 cm några cm ovanför hårfästet. Ojoj vad han han blödde, har inte varit med om något liknande. Långis har haft 2 hjärnskakningar och näsblod(av att bl a fara in i väggen med näsan före,*korkat...S*) och diverse andra skador i mun och läppar men inget har varit i närheten av att blöda som lillbrorsans sår gjorde. Det var riktigt otäckt. Det var bara ringa ambulansen för jag tänkte INTE köra bil och samtidigt försöka hålla blödning under kontroll. För att inte tala om vad jag hade gjort om han hade börjat spy eller tuppat av. Vi kunde inte åka båda eftersom vi hade ansvar för 14 barn på kalaset. En av oss var tvungen att åka med blyger och den andra fick stanna tills föräldrarna kom och hämtade barnen. Jag stannade och maken följde med i ambulansen.
Såret har blivit limmat och han är hemma och mår skapligt förutom huvudvärk och yrsel, vilket inte är konstigt.

Tur i oturen så var det vårt eget barn som blev skadat och att mamma och pappa fanns nära till hands. Hade inte varit kul om det hade varit något av de andra barnen som vi hade ansvar för.

Nu får han ta det lungt och vi kan tyvärr inte tvätta hans hår som är blodigt eftersom limmet är vattenlösligt. Han lär nog inte glömma sitt 6-års kalas i första hand med ambulansfärd och sjukhusbesök.

Vill ge en elogé för de som jobbade på busfabriken de var underbara och gjorde allt för att underlätta tills ambulansen kom.

Kommentarer
Postat av: Carina

Nää men fy sjutton vilken olycka!
Mitt i all glädjen så bara.
Tur i oturen får man väl säga
ändå! Kram Carina

Postat av: A

Usch så hemskt....Stackars liten. Hoppas han mår bättre nu. Kram

2007-12-05 @ 06:42:16
URL: http://amittilivet.blogg.se
Postat av: Arletta

Å shit! Stackars liten!

2007-12-09 @ 22:14:00
URL: http://wallemini.blogg.se
Postat av: Mija

Oj, tur i oturen att det "gick bra".. Otäckt när sånt där händer. ♥

2007-12-11 @ 09:31:58
URL: http://mammamija.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback