Barnen

image242

Märker att det blir lite invecklat emellanåt när jag ska skriva lite om barnen utan att nämna deras namn. Får ger dem smeknamn här på bloggen och med min brist på fantasi så blir det: Älsta sonen - långis,  mellan sonen- blyger och tösen - snuttan.

Blyger var på kalas på bowlinghallen idag och efterråt passade vi på att åka till Barnens hus och TOYS "R" US för att få ett hum om vad han vill ha, då han fyller 6 år nästa vecka. Tyvärr pillar han på det mesta men vill inte ha något. Pressar man han tillräckligt så väljer han någon liten sak för typ 20-30 kr*suck*. De andra 2 vill ha nästan allt de ser så det är väldigt olika. Vi har väl fått lite uppslag så vi får sätta oss ner när barnen sover och bestämma oss för vad vi ska köpa. Typiskt oss att vara ute i sista veckan.

Någon med ett bra tips till en blivande 6-åring?

Kommentarer
Postat av: malve

Geomag tycker min son är jättekul, kaplastavar, hmmm... trollerilåda (fast med det kom det dåliga samvetet för att vi aldrig orkar trolla med honom...), Brio buildersystem är skoj. Hoppas att ni kommer på något bra. :)

Postat av: KvinnaFruMamma

Tack för tipsen!
Det är svårt när han inte vill ha något*suck* Geomag har vi men det kan man iof inte få för mycket av, kapplastavar har han och det gillas. Trollerilåda fick han i julas men tänkte ge bort det till brorsan eftersom han inte vill ha det. Buildersystem verkar inte alls intresserad av, tyvärr. Svår är det iaf. Just nu lutar det år en bilbana(som han faktiskt verkar vilja ha) skrivbord och något till.
Ha en bra kväll!
kramis

2007-11-18 @ 22:06:32
URL: http://kvinnafrumamma.blogg.se
Postat av: Mia

Om han ska få ett skrivbord så kan ni köpa pennställ,pennor,skrivbordsunderlägg mm.
Ha det gott!

2007-11-20 @ 18:53:58
URL: http://studentmamma.blogg.se
Postat av: KvinnaFruMamma

Pennställ och färgade tejprullar har jag faktiskt köpt idag=), pennor och skrivbordsunderlägg har han redan till det gamla skrivbordet så...
Tack för tipsen!
kramis

2007-11-20 @ 19:30:59
URL: http://kvinnafrumamma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback