Pust!

image77


Sitter här och pustar ut, är alldeles slut.
I dag har jag: tvättat 5 maskiner, tillbringat ca 2 timmar vid strykjärnet, 1½ timme ute i rabatten, lagat mat, plockat undan, dammsugit och tränat 40 min på crossen och ca 15 min magövningar. Nu tänker jag verkligen INTE göra mer i dag, nja får fixa godiset från
tranan lite senare och ställa om klockorna men det är oxå allt.

Dottern var rolig när svärföräldrarna var här. Farmor tog fram en kamera och dottern vänder sig mot den och säjer omelett*s*, 3½ år och en riktig linslus. Mellansonen ville följa med dem hem men de kunde tyvärr inte, han blev riktigt ledsen. Älste sonen ska på baklängeskalas i morgon, är inne på att han får vända tröjan bak och fram men det är väl i stort sätt det ända. Kan vända på presentpappret med det kanske inte är så kul när man fyller 7 år.
Några tips?

Imorgon ska jag/ vi: promenera på morgonen, tvätta lite till, stryka, rengöra & olja in utemöblerna, fixa lite mer på tomten, köpa skor till barnen, titta på mobil till mig, laga våfflor + mat(ev grilla), göra matlista+ handla lite, träna på crossen, bada barnen och om det hinns med byta plats på lite möbler i sovrummet och i hallen. Jag lär väl börja måndagen med att vara helt utmattad*s*.

Det känns faktiskt underbart skönt att jag äntligen mår bättre och tycker det är kul att göra saker. Det är faktiskt skrämmande att tänka efter hur dåligt jag faktiskt har mått och jag är absolut inte frisk än, men på väg. Och allt detta på grund av att cheferna inte har tagit tag i saken(mobbaren).

Nu ska jag ta mig ett knäckebröd med lite skinka på och sedan fixa trangodiset och gå och sova.
Natti natti

Kommentarer
Postat av: Ella

Tittade in här från tjejblog.com och lämnar ett fotavtryck. Det var inte dåligt vad du har tvättat.

Postat av: Charlotte

jobbig dag. Men det blir bättre. det blir det alltid :)

2007-03-24 @ 22:56:05
URL: http://www.glammigt.se
Postat av: Mia

Japp nu är strumporna upphängda så nu är det bara att vänta ;-)
Sov gott!
Kram

2007-03-25 @ 00:15:53
URL: http://studentmamma.blogg.se
Postat av: Malin

Va kul det lät med baklängeskalas !!! Det låter som du har en massa skoj framför dej idag. Vi ska oxå åka å handla lite ;0) Kul med ny mobil ;0) Vad har du tänkt dej för nåt?! Jag har den vita walkman mobilen från sonny ericsson w300i som jag e riktigt nöjd med. Har ju kommit så mkt nytt ny me, kul e de iallafall ;0) Ha en jätte bra dag då... Lät mysigt å ev grilla, Bra tips!! Kramar från Malin.

2007-03-25 @ 10:14:27
URL: http://liljesaga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback